Chopra International GmbH Cash & Carry

Chopra International GmbH Cash & Carry

Ervaar het verschil !

Wij bieden detaillisten in de bloemen, cadeau en meubelbranche een nieuw perspectief op het ervaren van trends . Rondom onze collectie  kan deze detaillist zijn eigen exclusieve droombeelden omzetten in een  realistisch thema van producten.

Een zeer uitgebreide collectie van circa 10000 verschillende artikelen in onze  Cash & Carry van 6000 m2 geeft de detaillist genoeg keuze om zijn eigen gamma samen te stellen. Ons assortiment is samengesteld met het idee van “limited edition” en absoluut geen massa productie, waardoor de exclusiviteit van onze artikelen is gewaarborgd.

Het assortiment is gebouwd op 3 merk pijlers. Onze “Basics Original” collectie, de “Beverly Avenue” collectie en als laatste de “Vintage” collectie. De foto’s van deze collecties op deze website geven een beeld van de inhoud van deze 3 merken en spreken voor zichzelf.

Mede door de ligging van onze Cash & Carry, direct aan de snelweg A-1, kunt u op een snelle en efficiënte manier uw inkopen verzorgen.


Geachte relatie,

Vanwege de vakantieperiode en enige noodzakelijke verbouwingen in verband met de vereiste brandveiligheid, is onze Cash & Carry in Gildehaus enige tijd gesloten

Ons hoofdkantoor in Nederland is doorlopend geopend en verkoop / inlichtingen via telefoon of E-mail is gewoon mogelijk.

Op werkdagen zijn wij per telefoon te bereiken op 05924-997 995 of 0031 (0) 546-632000. E-mail, zoals gebruikelijk, via martin@chopraint.com of info@chopraint.com

Via onze website www.chopraint.com houden wij u op de hoogte wanneer onze Cash & Carry in Gildehaus weer geopend is.

Team Chopra Germany / Holland.