Jolden B.V.

Jolden B.V.

Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Geesteren (OV), waar naast het magazijn van 8000 m2, ook de showroom voor importeurs is gesitueerd. Vanuit deze showroom wordt wereldwijd geleverd aan groothandels/importeurs in de bloemen, cadeau en meubelbranche.

Productie van alle artikelen vindt plaats in onze eigen fabrieken in India, welke worden ondersteunt en begeleid door ons hoofdkantoor in Delhi, waar wij dagelijks mee in contact staan. Door deze korte lijnen zijn wij uitermate flexibel en kunnen wij u onze collectie aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Ook is het mogelijk om in samenspraak met onze ontwerpafdeling een collectie samen te stellen naar eigen idee en designs met eigen labels, kleuren, barcodes, etc.  Levering kan worden geregeld via ons kantoor in Nederland, maar ook direct per container vanaf onze fabrieken in India.

Zoals u merkt is er in goed onderling overleg veel, zo niet alles, mogelijk bij Chopra Import Management BV, waarbij de naam van ons bedrijf eigenlijk al voor zichzelf spreekt.